2015_06_16_14_58_42.png

SME TU PRE VÁS OD ROKU 1990

AJ VĎAKA VÁM

2015_06_16_14_57_20.png

Ražné vločky sa získavajú z navlhčených a lisovaných zŕn raže. Väčšina hodnotných látok je tak zachovaná. Obsahujú draslík, vápnik, fosfor, horčík, vitamíny B1, B2, B3, B6. Majú priaznivý vplyv na činnosť ciev a celý obehový systém, činnosť čriev. Chránia pred hemoroidmi, zápchou, nádormi.  Vločky majú neobvyklú farbu, spôsobenú tmavosťou ražného zrna.

Sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli, nátierok a nákypov.

V ponuke máme aj ražnú múku vyrobenú na Slovensku:

Ražná múka tmavá 1 kg

Krajina pôvodu: Slovensko