2015_06_16_14_58_42.png

SME TU PRE VÁS OD ROKU 1990

AJ VĎAKA VÁM

2015_06_16_14_57_20.png

Jablkový ocot prírodný 5% je vyrobený kvasením jablčnej šťavy. Obsahuje jablčný pektín, vitamíny B, C, enzýmy, minerálne a stopové prvky. Pôsobí najmä na odbúranie tukov a zlého cholesterolu v krvi. Pôsobí proti hnačke a zápche, pri pravidelnom užívaní proti rakovine hrubého čreva. Obmedzuje kvasné a hnilobné procesy v črevách. Povzbudzuje činnosť tráviacej sústavy, podporuje pružnosť ciev, pomáha liečiť chrípku a odstraňuje bolesti hrdla pri kloktaní. Je jediným octom, ktorý nevyvoláva kyslú reakciu

Pijeme 1 PL octu s 2 dcl vody ráno, najviac dva týždne, týždeň si musíme dať prestávku a znovu opakujeme. Pri užívaní nalačno sa môžu objaviť bolesti brucha. Jablčný ocot nesmú užívať ľudia, ktorí prekonali vážne tráviace problémy, operáciu žalúdka, sú prekyslení a trpia alergiou na plesne a kvasinky.

Krajina pôvodu: Chorvátsko